vineri, 26 noiembrie 2010

Boysworld:Ce-i enerveaza pe baietii la fete!!!

1.Alintatul
 Niciunui baiat nu-i place sa-i te adresezi astfel:pufulete,iepuras,ursuletetc de fata cu prietenii. Acestia nu vor inceta niciodata sa rada de diminutivele pe care i le dai.
2.Machiajul tare
 Ok, e sexy sa fi machiata,dar nu prea mult. Cand vrei sa il seduci machiaza-te discret,incat sa iti scoata in evidenta finut  ochii si trasaturile.
3.Barfitul
 Da,stiu!  E distractiv sa barfesti pe toata lumea cu prietenele,dar pentru asta sunt facute intalnirile girls only.Baietii se simt prost cand barfiti de fata cu ei si se simt chiar subiectul discutiei.
4.Prea mult rontait
 Ai grija! Baietii vad orice grasime acumulata!!!Asa ca ai grija cu rontaitul in fata televizorului sau cand stati la calculator.
 5.Baietoasa
 Sa nu crezi ca daca iti iei o atitudine de baiat il vei cuceri. El te va percepe ca pe un baiat si nu ii vei inspira acea senzatie ca se afla langa o domnisoara. Lor li se par ridicole fetele Krasse Ghetto.
 6.Shopping 24 de ore din 24
  Daca ai chef de cumparaturi dute cu prietena ta,nu cu iubitul. Baietii se plictisesc enorm sa stea in magazine . Shoppingul nu este un mod de intalnire.
 7.Teroare la telefon
 Ok! Prima intalnire, a doua si trr!!! telefonul suna si nu  o data ci de mii si mii de ori pe secunda!!!Lasa-l in pace.  E stresant ca cineva sa te sune non stop!

 Acestea sunt lucrurile pe care baietii nu le suporta la fete! Deci luati-le in considerare daca vreti sa va pastrati iubitii cat mai mult timp! Daca aveti nelamuriri lasati-le in comm (comentariu).

 Nu uita sa-ti spui parerea despre articol! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu