marți, 21 decembrie 2010

Viata ta: Cadoul perfect pentru fiecare!!

Pentru mama ta.
  Sunt multe cadouri ce i le-ai putea  face mamei tale. Frumos ar fi sa ii dai ceva pentru ea si nu un mos decorativ  sau o vaza.Cand ii alegi cadoul gandeste-te la firea ei: daca e practica,ofera-i cva de care are nevoie, daca este cocheta rasfat-o cu un dar surprinzator. Unei mame practice ii poti cumpara:o geanta, o pereche de manusi sau un pulover. Mamei cochete ii place sa primeasca cosmetice,parfumuri si bijuterii.


Pentru tatal tau


Pentru cea mai buna alegere intreab-o pe mama ta.Dar,daca vrei sa-i faci cadoul de una singura ,ofera-i o trusa de cosmetice. E foarte simplu de ales pentru ca te poti orienta usor dupa ceea ce foloseste el.Acest gen de cadou e potrivit si pentru fratele tau.





 Pentru iubitul tau

  Ehe!!Acu' tin'te bine!!! Ce sa-ioferi LUI pentru a-l da pe spate? Daca vrei sa il cuceresti definitiv, alege cadoul de Craciun in functie de felul lui de a fi. Daca e genul macho cu siguranta un parfum sau niste cosmetice l-ar da pe spate.Daca ii plac calculatoarele i-ai o pereche de casti si un web cam.






                                                             
Pentru mama lui
Nu ii oferi cosmetice daca nu o cunosti prea bine.Risti sa dai banii degeaba. Mai bine alege lucruri neutre:o esarfa, o pereche de manusi, o fata de masa rosie in spiritul Craciunului, o iconita din argint sau o floare la ghiveci. Orice ai alege ai grija ca darul sa fie frumos ambalat pentru ca in astfel de cazuri si imaginea conteaza.

 
Pentru cea mai buna prietena

 Chiar daca lista de cadouri e destul de lunga nu-ti uita ,,the best friend".Ii poti oferi  o caciula haioasa  sau o pereche de cercei. Sigur isi va aminti cu drag  de tine cand ii va purta!








 Pentru o colega
  Daca vrei sa ii faci si colegei tale de banca un cadou mizeaza pe o aparatoare sau niste cleme  de par si o oja in culoarea ei preferata.


  











Sursa: revista BravoGirl!

2 comentarii: